Prosciutto cotto (šunka dušená)
Prosciutto crudo (šunka sušená)
Mortadella (měkký salám s pistáciemi)
Coppa Parma (sušená vepřová krkovice)
Salami Milano (polosuchý salám)
Finocchiona (polosuchý salám s fenyklem)
Lardo di Colonata (uzený špek z Colonaty)
Salsiccia (klobáska, La Baracca)
Porchetta (pečený rolovaný bůček s bylinkami, La Baracca)
Zampone (vepřová uzenina, původem z Modeny, La Baracca)
Mozzarella Fior di Late (měkký sýr z kravského mléka)
Mozzarella di bufala (měkký sýr z buvolího mléka)
Provolone (polotvrdý sýr z Kampánie)
Gorgonzola dolce (plísňový sýr)
Parmigiano Reggiano (tvrdý sýr z oblasti Reggiano)
Grana Padano (tvrdý sýr parmezánového druhu)
Pecorino Romano (tvrdý ovčí sýr)
Asiago (polotvrdý/tvrdý sýr z Benátska)
Tallegio (měkký sýr z Lombardie)
Ciabatta (pšeničný chléb, La Baracca)
Foccacia (pšeničný plochý chléb, La Baracca, čistá, rozmarýnová, se sušenými rajčaty)
Grissini (tyčinky z křupavého pšeničného chleba, La Baracca)
Ciambelline Valtelline (pšenično-žitný chléb z Lombardie, La Baracca)
Crostini (opečené plátky ciabatty, La Baracca)
Insalata Caprese (Fior di late/bufala)
Insalata frutti di mare (salát z mořských plodů)
Marinovaný losos (carpaccio, tatarák)
Hovězí tatarák s lardem
Hovězí carpaccio
Salsicia, cibulová marmeláda/domácí hočice
Carpaccio z chobotnice
Crostini/bruschety (s rajčaty, s porchettou ….)
Vitelo tonnato
Arancini
Cibulová marmeláda
Marinované olivy
Bylinkové máslo
Domácí hořčice
Salsa verde (bylinkový dip)
Lanýžová majonéza
Rajčatová omáčka
Panna cotta
Tiramisu
Nemesis
Canoli
Bomboloni
Pomodoro
Amatriciana
Arabiata
Quattro formagi
Carbonara
Pesto pistacchio e pancetta
Putanesca
Otevírací doba
Neděle - Úterý: Zavřeno
Středa - Čtvrtek: 11:30 až 21:00
Středa - Čtvrtek
11:30 až 21:00
Pátek - Sobota: 11:30 až 22:00
Pátek - Sobota:
11:30 až 22:00